| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Meotjin haru Aka My Dear Enemy (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Meotjin haru Aka My Dear Enemy (2008)Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2015 u 23:16 |
|
Meotjin haru Aka My Dear Enemy (2008) ![]() Režija: Yoon-ki Lee Scenarij: Yoon-ki Lee, Eun-yeong Park Žanr: Drama, Romansa Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 123 min Do-yeon Jeon ... Kim Hee-su Jung-woo Ha ... Jo Byeong-woon Il-hwa Choi ... Man at Cousin's house Ju-bong Gi ... Man at Cousin's house Hyo-ju Han ... Woman at bus stop Dvoje bivših ljubavnika ponovno se susreću u Seulu da bi riješili dug star godinu. Otkako su prekinuli on joj duguje tri i pol milijuna wona. Stigavši pred njega kao grom iz vedra neba ona zatraži novac ni ne pozdravivši ga. Iako ga nema, on tvrdi da novac može nabaviti od svojih prijateljica do kraja tog dana. Ne vjerujući mu, ona ga prati dok on na svoj šarmantan način pokušava posuditi novac. Prevod je uradio: crni60 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |