| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hyeomnyeo: Kar-Ui Gi-Eok Aka Memories Of The Sword (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hyeomnyeo: Kar-Ui Gi-Eok Aka Memories Of The Sword (2015)Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2015 u 20:57 |
|
Hyeomnyeo: Kar-Ui Gi-Eok Aka Memories Of The Sword (2015)
![]() IMDB U srednjovekovnoj Koreji, mlada devojka želi da se osveti za izdaju i smrt njene majke. Ali zbog toga mora da se suoči sa najmoćnijim ljudima i ratnicima Gorio dinastije. Režija: Heung-Sik Park Scenario: Ah-reum Choi, Heung-Sik Park U glavnim ulogama: Byung-hun Lee, Go-eun Kim, Do-yeon Jeon Prevod: kumek TITL Ažurirao kumek - 21.Prosinac/Dec.2015 u 20:59 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2015 u 21:23 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2021 u 23:50 |
|
Nekad davno upalio i ugasio. Razlog - ne volim wire fu osim u svrhu komedije. Natjerao se pogledati ga ipak do kraja. Visokobudžetni stil povrh sadržaja. Skoro potpuno neiskorišteni dokazani talenti Byung-hun Lee i Kim Go-eun. Priča ovog dvosatnog ničega stane u dvije rečenice. Tragedija je to što ta priča, odnosno ideja, uopće nije loša. Prava je šteta da se ideja nije razradila do sitnih detalja i ukrasila dodatnim pričama i dijalozima umjesto trošenja vremena na blesavi wire fu. Preskočiti.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 10:25 |
|
Uh, ne bih mogao da se složim sa prethodnom konstatacijom. ![]() Meni je ovaj film odličan, kinematografski jedan od najlepše snimljenih filmova konkretnog podžanra (martial arts, borbe mačevima i sl). I te neke scene koje su bile rip off filma "Crouching Tiger, Hidden Dragon" nisu mnogo smetale ovom ostvarenju. Određeni umetnički ukrasi koji mi smetaju u pojedinim korejskim filmovima, ovde su mi došli kao adut, a ne teret filma. Vizuelno, film je pravi praznik za oči sa eksplozijom boja, fenomenalnih kadrova, kostimografijom, pa i sama radnja na kojoj je očigledno najviše pritužbi, dovoljno je interesantna da zadrži pažnju. Ja bih ovaj film preporučio svakom ko voli akciju, mačevalačke veštine i radnju smeštenu u istorijski kontekst.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 11:04 |
|
Naravno da su ukusi različiti, ali moram dodati. Wire fu scene nisu ripoff te precijenjene razivkuše, koristile su se i prije u wuxia i xianxia filmovima. A najljepša wuxia koja je "pravi praznik za oči sa eksplozijom boja, fenomenalnih kadrova, kostimografijom, pa i sama radnja" je House of Flying Daggers. Ovaj korejski pokušaj se može sakriti u mišju rupu pred njim. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |