| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vous n'avez encore rien vu Aka You Ain't Seen Nothin' Yet (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vous n'avez encore rien vu Aka You Ain't Seen Nothin' Yet (2012)Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2015 u 23:16 |
|
You Ain't Seen Nothin' Yet (2012)
"Vous n'avez encore rien vu" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 115 min Država: Francuska, Nemačka Jezik: Francuski Režija: Alain Resnais Scenario: Alain Resnais (as Alex Reval) , Laurent Herbiet Uloge: Mathieu Amalric ... Mathieu Amalric / M. Henri Pierre Arditi ... Pierre Arditi / Orphée #1 Sabine Azéma ... Sabine Azéma / Eurydice #1 Jean-Noël Brouté ... Jean-Noël Brouté / Mathias Anne Consigny ... Anne Consigny / Eurydice #2 Slavni dramski pisac javlja se sa drugog sveta i okuplja sve prijatelje koji su tokom godina igrali u njegovom komadu „Euridika“. Ovi glumci gledaju snimak komada koji izvodi mlada glumačka trupa. Da li život, ljubav, smrt i ljubav posle smrti još uvek imaju svoje mesto na pozornici? Na njima je da odluče. A iznenadjenja su tek počela… Jedan od najpoznatijih francuskih reditelja, Alen Rene (Hirošimo, ljubavi moja, Srca, Divlje travke), veteran filma, filmom "Još ništa niste videli" ponovo ispituje igru izmedju pozorišta, filma i života. Rene se vraća se u studio gde život oblikuje tako da više naliči uspomenama i filmskoj umetnosti. izvor: seecult Prevod uradio zileziks Ažurirao bojan969 - 12.Prosinac/Dec.2015 u 21:53 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2015 u 21:44 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |