| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: Rezervacije???Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 17:16 |
|
Ponešto prevodim, kad uhvatim vremena i uglavnom ono što me zanima. Već par puta (evo,i jutros! The lost kingdom, kad sam već syncao verziju na engleskom, zašto ne bih i preveo?) sam dočekan na nož zašto prevodim ono što je netko drugi najavio. Iskreno, ne pratim rubriku najava i ne mislim da bi to bilo nešto obvezujuće. Jer, ovo je javni servis na kojem dijelimo ono što imamo i uzimamo što nam treba. Razumijem da pojedinci žele sebi pojednostaviti posao i dijele titlove međusobno, ali, ja stvarno ovo vidim kao nešto opuštajuće i kad bih prevođenje shvatio kao obvezu (neplaćenu, hint), vjerojatno bih brzo odustao od ćoravog posla. Zanima me ima li još ljudi koji postavljaju kao ja i da li ih tako napadaju, nije da me to nešto tangira, ali čemu raditi posla moderatorima?
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 18:13 |
|
Moderatori su navikli na pacijente bez brige
A što se toga tiče nema pravila, najavio ti ili ne, pljunuti će te ako neko ima pik na tebe![]() ![]() Pljunut će te ako ne prevodiš na jezik koji njima paše, ako ti ružan nick ili ako ne želiš ljubakati s nekim, ovo je internet, to što postojiš je dovoljan razlog da nekom smetaš. Nema tu neke filozofije, bolesnika ima svuda i na žalost još se ne treba imati potvrda o psihičkoj stabilnosti kod uključenja interneta ![]() |
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 20:29 |
|
Ja bih te prvi napljuvao, ali eto, imam pristojnosti bar toliko
![]() |
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 21:01 |
|
I ja bih tebe prvi popljuvao. Eto, sad smo 1:1, a sad se odi igrati, da odrasli mogu na miru raspravljati.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 21:17 |
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |