Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A što je titl kriv?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaA što je titl kriv?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
smacker View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: A što je titl kriv?
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2015 u 15:13
Nedavno sam poslao dva titla od oca koji je bio član ovog sajta (sve pohvale) međutim nije postavljen ni jedan titl. Posljednji koji sam poslao jučer i danas ponovo nema u bazi (Bound To Vengeance) pa bi želio znati ako se titlovi od bivših ili suspendiranih članova ne smiju postavljati iako ima nekoliko primjera gdje je neki član postavio titl kojemu je autor moj otac. Mislim, što je titl kriv? Ne grize, ne vrijeđa (u vezi vrijeđanja sam si dao truda da vidim ako je moj otac igdje nekoga uvrijedio i došao do zaključka da je on bio meta raznih komentara lošeg ukusa) tako da ne razumijem zašto titl ne može biti postavljen ako je od bivšeg člana. Ponavljam, što je titl skrivio i što su skrivili ljudi koji bi rado pogledali taj film s titlom ali ne mogu zbog navedenog razloga za kojeg vjerujem da je jedina prepreka što titl nije postavljen. Hvala.
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2015 u 15:22
Dragi Neeboo Jr, sestriću, suprugo, susjedu, dalji i bliži rođaku dotične persone (sve si to već bio), titlovi od tvog oca, tetka, strica, muža, momka, djevojke, susjeda preko puta, neće biti objavljeni iz tebi dobro poznatih razloga. Nema potrebe za daljim pokušajima ni tebe, niti tvojih rođaka, prijatelja i komšije.

S ljubavlju fAzazel i ostatak administracije bebinjo3
My name is Legion, for we are many
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.