| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
SBB UniFon aplikacija! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: SBB UniFon aplikacija!Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2015 u 23:33 |
|
Danas sam se susreo sa novom aplikacijom i ponudom iz SBB, ili kako im se već zove grupa.
Zove se "UniFon". O čemu se radi? U principu Viber ili WhatsApp i Skype u jednom, sa mogućnošću korišćenja fiksne telefonije besplatno pozivima sa mobilnog (i primanje poziva na mobilni), ako ste na na netu, jal WiFi jal mreža. Potrebno je da imate svoj ili nečiji SBB nalog, skinete aplikaciju UniFon sa Google prodavnice, instalirate, podesite ukucavanjem naloga i lozinke...i to je to. Šta sam probao? Imam SBB fiksni, aktiviran mi je net, preko UniFon aplikacije zovem fiksni (koji nije u SBB mreži), skidaju mi se besplatni minuti sa SBB fiksnog naloga (na 200 minuta sam besplatnih). Imam SBB fiksni, aktiviran mi je net, preko UniFon aplikacije zovem fiksni (koji je u SBB mreži), sve je besplatno. Imam SBB fiksni, aktiviran mi je net, preko UniFon aplikacije zovem fiksni (koji je u SBB mreži), sve je besplatno, a ako i taj korisnik ima UniFon aktiviran na svom mobilnom, zvoni mu i fiksni i i svi mobilni koji su aktivirani (do pet uređaja na jedan fiksni SBB broj). Odbijanjem poziva na jednom mobilnom, poziv i dalje traje na ostalim aktivnim mobilnim i fiksnom. I naravno, sam svoj fiksni broj zoveš. Praktično, preko fiksnog broja i neta, ostajete u okviru paketa koji ste kupili kod svog mobilnog provajdera. Šta treba da probam? Imam rodbinu u inostranstvu, oni treba na svom mobilnom da instaliraju UniFon aplikaciju, preko mog SBB naloga da se uloguju i da, kad je na netu, zovu, praktično sami sebe (tj moj broj) ili ako zovu nekog drugog na SBB fiksni ovde ili gde god ima SBB, i razgovaraju za dŽ. Što se tiče video poziva, aplikacija nije završena ali će i to uskoro biti sređeno. Još uvek ne vidite sagovornika već samo sebe, ali ako ste narcis, to vam neće smetati. ![]() ![]() ![]() Nije loše...bar mi se čini za sada. Ažurirao Dibidus41 - 08.Studeni/Nov.2015 u 00:02 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |