Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SBB UniFon aplikacija!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SBB UniFon aplikacija!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SBB UniFon aplikacija!
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2015 u 23:33
Danas sam se susreo sa novom aplikacijom i ponudom iz SBB, ili kako im se već zove grupa.

Zove se "UniFon".
O čemu se radi? U principu Viber ili WhatsApp i Skype u jednom, sa mogućnošću korišćenja
fiksne telefonije besplatno pozivima sa mobilnog (i primanje poziva na mobilni), ako ste na 
na netu, jal WiFi jal mreža.
Potrebno je da imate svoj ili nečiji SBB nalog, skinete aplikaciju UniFon sa Google prodavnice,
instalirate, podesite ukucavanjem naloga i lozinke...i to je to.

Šta sam probao?
Imam SBB fiksni, aktiviran mi je net, preko UniFon aplikacije zovem fiksni (koji nije u SBB mreži),
skidaju mi se besplatni minuti sa SBB fiksnog naloga (na 200 minuta sam besplatnih). 

Imam SBB fiksni, aktiviran mi je net, preko UniFon aplikacije zovem fiksni (koji je u SBB mreži),
sve je besplatno.

Imam SBB fiksni, aktiviran mi je net, preko UniFon aplikacije zovem fiksni (koji je u SBB mreži),
sve je besplatno, a ako i taj korisnik ima UniFon aktiviran na svom mobilnom, zvoni mu i fiksni i
i svi mobilni koji su aktivirani (do pet uređaja na jedan fiksni SBB broj).
Odbijanjem poziva na jednom mobilnom, poziv i dalje traje na ostalim aktivnim mobilnim i fiksnom.

I naravno, sam svoj fiksni broj zoveš. Praktično, preko fiksnog broja i neta, ostajete u okviru paketa
koji ste kupili kod svog mobilnog provajdera.

Šta treba da probam?
Imam rodbinu u inostranstvu, oni treba na svom mobilnom da instaliraju UniFon aplikaciju, preko
mog SBB naloga da se uloguju i da, kad je na netu, zovu, praktično sami sebe (tj moj broj) ili ako
zovu nekog drugog na SBB fiksni ovde ili gde god ima SBB, i razgovaraju za dŽ.

Što se tiče video poziva, aplikacija nije završena ali će i to uskoro biti sređeno. Još uvek ne vidite
sagovornika već samo sebe, ali ako ste narcis, to vam neće smetati. LOLLOLLOL

Nije loše...bar mi se čini za sada.

Ažurirao Dibidus41 - 08.Studeni/Nov.2015 u 00:02
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.