| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Star Wars: The Legacy Revealed (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||||||||||||||
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Star Wars: The Legacy Revealed (2007)Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2015 u 17:10 |
|||||||||||||||
![]() RATOVI ZVEZDA ZAOSTAVŠTINA JEDNE SAGE (2007) ![]() ![]() Pre tridesetak godina, neočekivan film koji nosi naziv Ratovi zvezda, počeo je da se prikazuje u bioskopima i odveo je publiku na zapanjujuće putovanje u daleku galaksiju. Film je istog trena razbuktao maštu gledalaca i posle trideset godina ta opčinjenost i dalje ne jenjava. "Ratovi zvezda: Zaostavštine jedne sage" je dvočasovni specijal koji otkriva zašto i dan danas bukti oduševljenje koje je ovaj film izazvao koda gledalaca. Otkrijte legendu i pogledajte kako je Džordž Lukas ponovo zainteresovao svet ovim modernim mitom. O ovoj temi govore političari, akademici, novinari i kritičari. Saznaćemo sličnosti između Luka Skajvokera i kralja Artura, kao i između učitelja Jode i čuvenog Bude. Videćemo kako nas veoma prijamčive priče kojima se film bavi, a koje su pozajmljene iz šarenolikih tradicija ,od grčke mitologije pa do američkih vesterna pa sve do Biblije i francuskih vodvilja, teraju da istražimo neka od najkrupnijih pitanja našeg vremena.
Titl radi: Ažurirao Atrahasis - 06.Studeni/Nov.2015 u 19:32 |
||||||||||||||||
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2015 u 11:35 |
|||||||||||||||
|
TITL je urađen!
pozz
|
||||||||||||||||
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2015 u 21:53 |
|||||||||||||||
|
Hvala Osmane ![]() |
||||||||||||||||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |