Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prženje dvd-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

prženje dvd-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: prženje dvd-a
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 14:53
ne mogu spržit film doom koji je na dvd-u,a danas ga trebam vratit frendu.uglavnom neće mi ga niti s dvd descrypterom,dvd shrinkom niti clone dvd-om presnimit,ne znam s kojim više da probam.to je valjda neka posebna zaštita,mislim dvd je o.k. i nije izgreban,tak da nije do toga,inače sam naišao dosad na par još takvih filmova koje nisam mogao spržit,dođe do 10% i onda javlja da ne može dalje...
HELP please!!!
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 15:34
AnyDVD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naći ćeš razne verzije, ali ti je poslednja najbolja, jer uključuje i neke nove zaštite.....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 16:10
instalirao sam i izbaci mi ono
WARNING!!
NO DVD drive detected!!
probao sam 3 puta i uvijek isto
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2005 u 16:48
sad sam ga sredio ,al i dalje mi neće presnimit il ja ne znam s tim anydvd-om
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2005 u 01:18
U principu AnyDVD je po default-u namešten da radi, tako da ti ništa ne treba da menjaš. Proveri podešavanja i namesti Region na Evropa... dole štikliraj sve one opcije ( prvi jezičak) a u 4. jezičku "omogući AnyDVD" i 6. opet štikliraj opciju. Postoji nova zaštita DVD koju je stavio Sony, pa bi to moglo da bude uzrok tvojih problema, ali sam ja i te diskove uspeo da iskopiram uz pomoć AnyDVD-ja.
Mogao bi da probaš da iskopiraš CEO DVD sa filmom na HDD, bez "zipovanja", pa ako to uspeš tek onda ga "odradi" nekim programom koje si gore nabrojao ( po mom mišljenju najbolji je CloneDVD2)...
Probaj da mu skineš zaštitu i sa DVDFabDecrypter...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.