Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trumbo (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trumbo (2015)

Trumbo

Trumbo (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama

Trajanje:

124 min

Režija:

Jay Roach

Scenarij:

John McNamara
, Bruce Cook

Glavne uloge:

Diane Lane
  >  Cleo Trumbo
Helen Mirren
  >  Hedda Hopper
James DuMont
  >  J. Parnell Thomas
David James Elliott
  >  John Wayne
Louis C.K.
  >  Arlen Hird
Bryan Cranston
  >  Dalton Trumbo
John Getz
  >  Sam Wood
Michael Stuhlbarg
  >  Edward G. Robinson
Alan Tudyk
  >  Ian McLellan Hunter
Dave Maldonado
  >  Rocco (as Dave Maldonado)
Toby Nichols
  >  Chris Trumbo (age 6-10)
Madison Wolfe
  >  Niki Trumbo (age 8-11)
Laura Flannery
  >  Party Goer
Jason Bayle
  >  Young Father
Joseph S. Martino
  >  Rally Participant

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trumbo (2015)
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2015 u 20:09

Žanr: Biografski, Drama 
Trajanje: 124 min 
Zemlja: SAD 
Režija: Jay Roach 
Scenario: John McNamara 

Glavne uloge:
Bryan Cranston ... Dalton Trumbo
Diane Lane ... Cleo Fincher Trumbo
Helen Mirren ... Hedda Hopper
Louis C.K. ... Arlen Hird
Elle Fanning ... Nikola Trumbo
John Goodman ... Frank King
Michael Stuhlbarg ... Edward G. Robinson
Alan Tudyk ... Ian McLellan Hunter

Opis:
“Trumbo” je priča o Daltonu Trambou (Brajan Krenston), scenaristi koji je napisao scenarija za čuvene filmove, “Spartacus” i “Roman Holiday” i koji je bio stavljen na crnu listu i poslat u zatvor zbog navodne saradnje sa komunistima, tokom čuvene američke čistke u Holivudu, ranih pedesetih godina prošlog veka. Mnogo talentovanih ljudi optuženo je i osuđeno zbog besmislenih optužbi koje najčešće nisu imale nikakvog realnog osnova. Izvor: blockbuster.rs

Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2015 u 19:28

Ažurirao angels - 06.Veljaca/Feb.2016 u 13:35
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2016 u 00:00

Prevod je najavio nebojsa66 Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2016 u 15:08

nebojsa66 hvala za prevod uzdravlje

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
bebapecic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bebapecic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2017 u 21:46
Dobar je.O neslavnom periodu americke istorije.Mozda je mogao da bude i s jacom .osudom
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2018 u 05:37

Trambo je biografski film o čoveku koji je uspeo da savlada sistem. Bio je jedan od mnogih holivuđana koji je posle povratka sa fronta video u šta su se sjedinjene države pretvorile. Takođe je bio jedan od onih koji su javno pristupili komunističkoj partiji glupo verujući da će proći bez posledica zbog toga. Nije mu bilo dovoljno bacanje atomske bombe na Japan ili saznanje da su čitave porodice amerikanaca japanskog porekla zatvarane u konc lagere iako su bili već nekoliko generacija amerikanci. Uostalom, Alkatraz im je svima bio skoro pred nosom.

Film se dakle bavi posledicama izbora čoveka koji ne menja mišljenje i njegovim radom u ilegali. Sličnom temom se bavio i film Guilty by Suspicion (1991) sa fiktivnim likom koji je bio žrtva lova na veštice. Trambo ipak nije fikcija a ni filmadžija preko čije se zaostavštine može lako preći. Reditelj I.Vinkler ni u svom drugom pokušaju nije uspeo da se navinkla i da pored Tramba kao žrtve totalitarizma ne navede jednog Čaplina koji je bukvalno proteran iz Amerike.

Bilo kako bilo, film je više nego dobar sa radnjom koja se lako prati. Prav je kao strela bez skretanja sa teme uz odlične epizodiste poput Dž.Gudmana koji je uz minimalnu minutažu uspeo da se nametne,da preskoči sve ostale i da ostane zapamćen.

Sve u svemu preporuka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,906 sekundi.