| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Cokeville Miracle (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Cokeville Miracle (2015)Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2015 u 14:20 |
|
Režija: T.C. Christensen Scenario: T.C. Christensen Žanr: Drama, Istorijski, Misterija, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 94 min Uloge: Nathan Stevens ... David Young Jasen Wade ... Ron Hartley Caitlin E.J. Meyer ... Penny Young Mason D. Davis ... Ben Robbins Joshua Cooper ... John Miller Opis: 16. maja, 1986. u malom, rančerskom mestu Kokvil u Vajomingu, Dejvid i Doris Jang, u osnovnoj školi uzimaju i drže taoce više sati pre detoniranja bombe u jednoj učionici sa svim nastavnicima i učenicima škole. Dva sata kasnije, bomba je eksplodirala ali samo dvoje ljudi je stradalo, ludak i njegova žena. Mada su neki opečeni, sva deca i nastavnici su preživeli. Prava priča počinje u danima i nedeljama posle incidenta, kada više dece priča svojim roditeljima da su uspeli da se spasu zahvaljujući ljudima u učionici, odevenim u belo, koji su im rekli da su tu da ih zaštite. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2015 u 23:15 |
|
Najavio sam titl.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2015 u 23:54 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |