| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Farmer's Daughter (1947) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Farmer's Daughter (1947)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2015 u 21:10 |
|
The Farmer's Daughter (1947)
![]() Žanr: Komedija Trajanje: 97 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Švedski Režija: H.C. Potter Scenario: Allen Rivkin, Laura Kerr Uloge: Loretta Young ... Katrin Holstrom Joseph Cotten ... Glenn Morley Ethel Barrymore ... Agatha Morley Charles Bickford ... Joseph Clancy Rose Hobart ... Virginia Thatcher Katie Holstrom napušta porodičnu farmu u Minesoti da se školuje za bolničarku. Na putu u grad ukradu joj novac za školarinu i primorana je da se zaposli kao sobarica u kući kongresmena Glenna Morelya. Impresioniran njenim talentom za politiku, ali i njenim čarima, kongresmen počinje da se zaljubljuje, a ni ona nije ravnodušna prema njemu. Ali njihova osećanja ostaju neizgovorena... sve dok se ona ne pokrene kampanju za Kongres, a desničarski reakcionari se ne urote protiv nje... Prevod uradio paid in full Ažurirao bojan969 - 24.Listopad/Oct.2015 u 21:22 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2015 u 21:07 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |