| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chce sie zyc Aka Life Feels Good (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chce sie zyc Aka Life Feels Good (2013)Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2015 u 13:36 |
|
Life Feels Good (2013) "Chce się żyć" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 112 min Država: Poljska Jezik: Poljski Režija i scenario: Maciej Pieprzyca Uloge: Dawid Ogrodnik ... Mateusz Dorota Kolak ... Mateuszova majka Arkadiusz Jakubik ... Mateuszov otac Helena Sujecka ... Matylda Mikolaj Roznerski ... Tomek Ova drama je jedno od najuspešnijih poljskih savremenih filmskih ostvarenja. Mateuš ima cerebralnu paralizu i otkad se seća, smatraju ga biljkom. Zbog bolesti ne može da govori, a većina misli i da je mentalno retardiran. Njegovi roditelji veruju da on sve razume, a lekari tvrde da to nije moguće i da je Mateuš neinteligentan. Lekari smatraju da je Mateušu mesto u instituciji gde se lepo brinu o takvim bolesnicima... Ali oni grdno greše: Mateuš uspeva da dokaže da i on ima razum i emocije kao i svi ostali. I ne samo to: za njega je svaki dan nova misija - kako da ubedi ostale da nisu u pravu i da ga svi priznaju kao intelignetnog čoveka. Film je zasnovan na istinitoj priči i smatra se jednim od najlepših i najneverovatnijih svedočenja o istrajnosti ljudskog duha. Prevod uradio Gale. Ažurirao bojan969 - 13.Rujan/Sep.2015 u 13:45 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2015 u 14:47 |
|
Hvala Gale. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2015 u 00:08 |
|
Upravo sam gledao ovaj film… Gale, odličan prevod i odličan izbor!
Film ne bih preporučio preosetljivim osobama… Pretužan je. Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 30.Rujan/Sep.2015 u 00:09 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |