Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flight Of The Phoenix(1965)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Flight Of The Phoenix(1965)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Flight Of The Phoenix(1965)
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 12:00

Halooooooo .....

Bilo bi jako     (   LEPO ..... LJEPO ..... LIJEPO ......) najljepše....

Kapetan Kuka
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 21:37
Hrvatski prevod za Flight of the Phoenix, The (1965) imas na http://www.podnapisi.net/
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 22:18
Samo slovenacki je za verziju iz 1965, ostala dva (hrvatski i srpski) za koja pise da su za verziju iz 1965 su u stvari za verziju iz 2004...:(
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 23:14

Baš tako.....

Gledao sam verziju 2004 a sad bi volio pogledat i verziju 1965...

Neko će reći pa pogledaj...... mogu ja gledat ali......

Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 18:22
Jel ima nade da netko riješi ovaj titl....
Kapetan Kuka
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 00:06
Uploadovan titl....
Pozdrav
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 00:18

Ama....ali....

NIJE TO TAJ TITL sto ga cova trazi ;-p

Poslao si prevod za rimejk, ne za originalnu verziju, naravno, iz najboljih pobuda, a to se ceni ;)

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 00:20
SORRY.....ja se izvinjavam ali sad tek vidim u nastavku....da je u pitanju nova verzija...sorry josh jednom!
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 00:32

Da razmislim...

Pola sata klecanja na kukuruzu za kaznu sto si poslao pogresan titl?

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 00:59
ali,ali,ali..................moram li??
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 01:11

Ajde, de, iskupio si se sa ovim silnim upload-ovanim titlovima.

Sve ti je oprosteno, gresni sine ;)

Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 01:12
Pa eto bio sam dobar....imam ja josh toga ali moram da chuvam za ovakve greshke.....hihihihihihihihhi
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 01:46

E, da znas samo, kupio si me titlom za Last Days :))))

Hvala lepo, hvala najlepse, hvala od srca

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 10:31

Hvala lepo, hvala najlepse, hvala od srca  (DoDo)

Ovdje .....Ima titlova ko pljeve.... al ima i nas koji uvijek nešto tražimo..

Mema ništ ljepše nego kad otvoriš stranicu a ono osvanuo novi titl (Baš koji trebaš).....

Pozdrav svima...

Kapetan Kuka
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 12:55
he he 
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 13:03

I mene danas obradovao Sieast  prevodom za Fasbinderov film, danas osvanuo na stranici :))))

Nema mi druge, moracu i ja da se isprsim malo,

zakacicu i ja neke titlice kasnije,

poz

Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 13:04
SINEAST!
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2005 u 17:40
jel sam ja kriv za reku titlova koja je krenula.....svaka chast ljudi!!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 00:34

Ja kačim ENG kojih nema na stranici.....i preuređene titlove koje sam naštimo za svoje verzije filma...

Nemogu više od toga pošto mi prevođenje ne ide...

Kapetan Kuka
Na vrh
Deporovac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deporovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:37
Imam srpski titl.  Mozda Ga i Uploadujem
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.