| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Das ewige Leben Aka Life Eternal (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Das ewige Leben Aka Life Eternal (2015)Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2015 u 21:46 |
|
Life Eternal (2015) "Das ewige Leben" (originalni naslov) ![]() Žanr: Komedija, Krimi, Triler Trajanje: 123 min Država: Austrija Jezik: Nemački, Rumunski, Turski Režija: Wolfgang Murnberger Scenario: Josef Hader, Wolfgang Murnberger Uloge: Josef Hader ... Brenner Tobias Moretti ... Aschenbrenner Nora von Waldstätten ... Dr. Irrsiegler Christopher Schärf ... Heinz Roland Düringer ... Köck Sajmon je nasledio radionicu svog dede i želi da se napokon skrasi. Vraća se u Grac, ali mora da se suoči s duhovima prošlosti. Jer, on je bio student policijske akademije, ali umešan u pljačku banke, u kojoj je poginuo njegov drugar. Tada je i Brener ozbiljno ranjen i pao u komu. Kada se probudio, nije se sećao ničega. Rekli su mu da je pokušao samoubistvo, ali on je oduvek sumnjao da je to nije istina. Sada je potražio one koji znaju odgovore na pitanja koja su ga mučila... izvor: filmovanje Prevod uradio kvrle |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2015 u 21:16 |
|
Hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |