| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Balanta AKA The Oak (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Balanta AKA The Oak (1992)Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2015 u 20:43 |
![]() Režija: Lucian Pintilie Scenario: Ion Baiesu (novela), Lucian Pintilie Žanr: Komedija, Drama Jezik: Rumunski Država: Francuska, Rumunija Trajanje: 105 min Uloge: Maia Morgenstern ... Nela Razvan Vasilescu ... Mitica Victor Rebengiuc ... Village mayor Dorel Visan ... Country Priest Ion Pavlescu Opis: Film je opis Rumunije pre pada Čaušeskua, kroz priču o Neli, kćerki bivšeg pukovnika Sekuritatee, rumunske političke policije. Odbija da bude kao njena sestra, agent Securitatee, i živi sa svojim ocem. Posle njegove smrti, odlazi iz Bukurešta u mali gradić, gde upoznaje Mitiku, hirurga, svoju srodnu dušu. ![]() Preveo: Gaca62 ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2015 u 17:04 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |