| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
suncani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2010 Lokacija: herceg novi Status: Offline Points: 53 |
Tema: StatusObjavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 08:42 |
|
Nisam ranije ni primjetio :), zašto je meni status promijenjen sa prevodioca na aktivni član?
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 09:32 |
|
Nakon optužbi da administracija titlovi.com koristi tajne naloge i krade prevode sa drugih stranica, tačnije da brišemo reklame, koje neki smatraju delom potpisa, prevodiocima, kojima više nismo mogli da verujemo da će poštovati naša Pravila za postavljanje prevoda, promenjen je status u običnog člana. Drugim rečima, imate prava postovanja na forumu i postavljanja prevoda, ali ne možete ih sami odobriti, nego prolaze kontrolu administracije.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
suncani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Listopad/Oct.2010 Lokacija: herceg novi Status: Offline Points: 53 |
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 09:47 |
|
Ja moram reći da to nisu optužbe, nego činjenice, ali shvaćam šta hoćeš reći i zbog čega mi je promijenjen status, iako nikada nisam koristio tu povlasticu, čak sam bio i protiv nje.
U svakom slučaju, Hvala na odgovoru. |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 10:18 |
![]() S jahte, vidim da još ima ciganluka Vidim da nas još zovu lopovima, ovcama,kozama. itd.. i sve živo samo iz razloga zato jer dopuštamo jednu reklamu u titlovima, i zato jer ne tražimo donacije od naših članova nego to sredili na drugi način, običnim reklamama. Pa pljuvanje po našem heroju, time ja smatram Nikolu, koji 13 godina sređuje sve oko domena i ostalih pizdarija tako da ne moramo prositi pare nego opušteno raditi, za razliku od 1000 sajtova koji bi isto bez problema mogli funkcionirati da imaju sposobnijeg admina. Stvarno toliko mržnje, hakiranja, pljuvanja po nama zbog reklama?? ![]() A onda kažu ja luda![]() i zato jer darije štepa iru ![]() ![]() Ja ću ovo fino pod ključ, za pljuvanje po nama zna se... Idite doma ![]() ![]() Na rundu vukodlaka naravno svi ste pozvani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 10:22 |
Nikako da mi shvatimo taj humor. Sad bar znamo u čemu je problem. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |