| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
007: The Spy Who Loved Me (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 007: The Spy Who Loved Me (1977)Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 13:17 |
![]() 007: The Spy Who Loved Me (1977) Špijun koji me je voleo ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Triler Režija: Lewis Gilbert Scenario: Christopher Wood, Richard Maibaum, Ian Fleming Trajanje: 125 min Jezik: Engleski, Italijanski, Arabski Roger Moore ... James Bond Barbara Bach ... Major Anya Amasova / Agent XXX Curd Jürgens ... Karl Stromberg Richard Kiel ... Jaws Caroline Munro ... Naomi Deseti film. Istovremeni nestanak britanske i ruske podmornice zaprepastit će tajne obavještajne službe tih zemalja, a jedini je trag mikrofilm sa zabilježenim kretanjem britanske podmornice. Britanci u istragu šalju Jamesa Bonda, a Rusi Anyu Amasovu, poznatiju pod kodnim imenom Triple-X. Bond i Amasova se isprva bore za posjed mikrofilma, kao i prednost u istrazi, ali vrlo skoro dobivaju naredbe o udruženju i zajedničkoj istrazi. Ispostavlja se kako je njihov pravi neprijatelj poludjeli milijunaš Karl Stromberg koji planira uništiti svijet serijom nuklearnih napada, tako da će eventualni preživjeli biti primorani živjeti u njegovome podmorskom svijetu. Također, prošlost će se Bondu ispriječiti u nezgodnom trenutku, kada Anya shvati kako je upravo on bio taj koji je na jednom od prijašnjih zadataka ubio njezina bivšeg ljubavnika. Izvor: mojtv ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |