| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In Search of Aliens (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mircest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: In Search of Aliens (2014)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2015 u 01:33 |
|
U potrazi za vanzemaljcima ![]() Žanr: dokumentarni Jezik: engleski Režiser: Kevin Burns Glavne uloge: Giorgio Tsoukalos, Jonathan Bright, Peter Daughtrey Trajanje: 10 x 42 min ''U potrazi za vanzemaljcima'' prati Giorgio Tsoukalos-a, drevnog astronautskog teoretičara i vodećeg saradnika u serijalu ''Ancient Aliens'' dok istražuje dokaze o nekim od najpoznatijih misterija sveta. Ova američka televizijska serija koja je premijerno prikazana 25. jula 2014 na H2 kanalu predstavlja hipoteze i moguće dokaze o vanzemaljskom životu, mitološkim stvorenjima, i drugim paranormalnim pojavama. Epizode se obično sastoje od intervjua Tsoulakos-a i raznih stručnjaka i drugih izvora o temama kao što su čudovište iz Loh Nesa, Bigfut i Atlantida. Izvor: FastSerbia.com Epizode: 1: The Hunt for Atlantis 2: Nazi Time Travelers 3: The Mystery of Loch Ness 4: The Roswell Rock 5: Searching for Bigfoot 6: The Mystery of the Cyclops 7: The Mystery of Puma Punku 8: The Founding of America 9: The Mystery of Nazca 10: The Alien Code Prevode radi: proda ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 15:13 |
|
Prevode je najavio MrDaky78 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 15:20 |
|
Čovjek je uradio cijelu prvu sezonu, a druga još nije izašla. Znači, moja najava se može brisati. POčeću raditi nešto drugo.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |