| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Harry, un ami qui vous veut du bien Aka Harry, He's Here to Help (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
KarolinaV
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Harry, un ami qui vous veut du bien Aka Harry, He's Here to Help (2000)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2015 u 02:11 |
|
Harry, un ami qui vous veut du bien (2000)
![]() Žanr: Komedija, Drama, Misterij, Triler Trajanje: 117 min Država: Francuska Jezik: Francuski, Španjolski Režija: Dominik Moll Scenarij: Dominik Moll (scenarij), Gilles Marchand (scenarij), Francis Villain (poema "Un poignard en peau de nuit") Uloge: Laurent Lucas ... Michel Sergi López ... Harry (kao Sergi Lopez) Mathilde Seigner ... Claire Sophie Guillemin ... Prune ("Šljiva") Liliane Rovère ... Majka Michel, mladi učitelj, vozi svoju suprugu i tri male kćeri u njihovu ladanjsku kuću. Tijekom zaustavljanja na benzinskoj crpki, on sretne muškarca, Harryja, koji ga prepozna kao školskog kolegu. Osobito je zanimljivo to što Harry može recitirati pjesmu koju je Michel napisao za školski list prije više godina. Michel pozove svog nenadanog novog prijatelja te njegovu djevojku Prune da odsjednu u njegovoj ladanjskoj kući. Zauzvrat, Harry ponudi pomoć Michelu u bilo kojem obliku otkrivši da živi od velikog nasljedstva. Iako Michel pristojno odbije Harryjevu ponudu, Harry mu daruje potpuno novi automobil s pogonom na sva četiri kotača kako bi zamijenio njegov stari oronuli automobil. Ovo samo još više poveća Michelovu nelagodu, no Harry je i dalje odlučan pomoći mu, iako to već postaje opsesija koja uskoro krene u jezivom smjeru… Sergi López je dobio nagradu za najboljeg europskog glumca za ulogu "šarmantnog" psihopata u ovom uznemirujućem trileru s elementima crne komedije. link ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2018 u 12:59 |
|
Gledao sam ovo davno. Odlican ''psihopatski'' triler. Sergi Lopes je maestralan u ulozi ''dobronamernog'' dobrocinitelja. Izvrsna atmosfera. Ocena 7.5/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2024 u 12:17 |
|
Nisam gledao Lemming, pa se setih i ovog filma i filma koji je radjen po romanu `Monah` Metju Luisa, videh knjigu. Super je film i preporuka. Dobri su mi svi kinematografski elementi, Laurent Lucas /Sergi López u ulogama odlicni. Ja sam ga doziveo malo drugacije meni je ovo psiholoska drama ali uradjena tako kao da gledam psiholoski triler, hod po rubu nadre..., kao i kod jednog klasika svetske knjizevnosti.
Ažurirao AlexDeLarge - 04.Sijecanj/Jan.2024 u 12:40 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |