Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Creed (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Creed (2015)

Creed

Creed (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Creed: Legenda je rođena

Godina:

2015

Žanr:

drama, akcija, sportski

Trajanje:

133 min

Režija:

Ryan Coogler

Scenarij:

Sylvester Stallone
, Aaron Covington
, Ryan Coogler

Glavne uloge:

Sylvester Stallone
  >  Rocky Balboa
Ritchie Coster
  >  Pete Sporino
Jacob 'Stitch' Duran
  >  Stitch
Wood Harris
  >  Tony 'Little Duke' Burton
Michael B. Jordan
  >  Adonis Johnson
Graham McTavish
  >  Tommy Holiday
Phylicia Rashad
  >  Mary Anne Creed
Johanna Tolentino
  >  Lady Cop
Brian Anthony Wilson
  >  James
Tessa Thompson
  >  Bianca
Joey Eye
  >  Sporino Cut Man
Andre Ward
  >  Danny 'Stuntman' Wheeler
Gabe Rosado
  >  Leo 'The Lion' Sporino
Rupal Pujara
  >  Dr. Kathari
Tony Bellew
  >  'Pretty' Ricky Conlan
Malik Bazille
  >  Amir
Ricardo 'Padman' McGill
  >  Padman
Buddy Osborn
  >  Conlan's Cut Man

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Creed (2015)
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 15:45

Žanr: Drama, Sport 
Trajanje: 133 min 
Zemlja: SAD 
Režija: Ryan Coogler 
Scenario: Ryan Coogler, Aaron Covington 

Glavne uloge:
Michael B. Jordan ... Adonis Johnson
Sylvester Stallone ... Rocky Balboa
Tessa Thompson ... Bianca
Phylicia Rashad ... Mary Anne Creed
Tony Bellew ... 'Pretty' Ricky Conlan

Opis:
Adonis Johnson (Jordan) nikada nije upoznao svog slavnog oca, svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, Apolla Creeda, koji je umro prije nego se on rodio. No otkada se rodio boks mu je u krvi i protiv toga se nije mogao boriti. U jednom trenu Adonis odlučuje otići u Philadelphiju, mjesto gdje se održao legendarni meč između Apolla Creeda i odlučnog početnika Rockyja Balboe. Kada Adonis nađe Rockyja traži od njega da mu pomogne oko treninga. Iako je odavno odlučio kako se više nikada neće vratiti ni blizu borbe, Rocky u Adonisu vidi snagu i odlučnost koju je imao Apollo, neustrašivi borac koji je postao njegov najbliži prijatelj. Pristaje ga trenirati, iako se naš bivši prvak bori sa neprijateljem smrtonosnijim od bilo kojeg boksača. Izvor: mojtv.hr

Ažurirao Chuck Norris - 03.Prosinac/Dec.2015 u 14:27
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2015 u 21:33

Prevod je najavio x200sx Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 23:02
Evo i mog titlovanog trejlera i muzike iz filma

Više o filmu pročitajte ovde
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2015 u 18:13
film za ubit dosadnu nedjelju...nerealna ocjena 8.3
Na vrh
kvrle View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2016 u 14:08
Originalno postovano od strane marko99119 marko99119 piše:

film za ubit dosadnu nedjelju...nerealna ocjena 8.3

U međuvremenu je ocena pala na 7.7, ali je i dalje nerealna. Razvučeno i dozlaboga dosadno.
Ne znam šta je sa Staloneom, ali mi je delovao kao maska iz "Tvoje lice mi zvuci poznato". Cry

It's better to burn out, than to fade away!
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 01:37

Ovo je još jedan od promašaja uopšte. Na stranu to što je ovo sve već viđeno i to od samog početka na kom se se vidi ko je potpisao režiju i scenario. Jasno je u startu ko menja Stalonea koji je u ovom slučaju u svemu nadmašio ambicioznog Kuglera koji nije dorastao zadatku. Ni kao reditelj, ni kao scenarista koji se pogubio. Na primer, njegov filmski ćaća Apolo je umro pre 30 leta dok njegov izgubljeni sin sasvim sigurno ovde nema toliko.

Sve u svemu, Stalone je ostvario san pravog belog Amerikanca. On je obezbedio sebi crnca koji će raditi za njega do kraja njegovog života
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.