| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ritânâ Aka Ritana Aka Returner (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ritânâ Aka Ritana Aka Returner (2002)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2015 u 17:18 |
|
Ritânâ Aka Ritana Aka Returner (2002) ![]() Žanr: Akcija, Avantura, NF Režija: Takashi Yamazaki Scenario: Richard Epcar, Kenya Hirata, Takashi Yamazaki Trajanje: 116 min. Jezik: Japanski, Engleski, Mandarinski Takeshi Kaneshiro ... Miyamoto Anne Suzuki ... Milly Kirin Kiki ... Xie Gorô Kishitani ... Mizoguchi Yukiko Okamoto ... Dr. Yagi Mijamoto, čovek bez porodice i prijatelja je Povratnik, usamljeni najmljeni ubica. Put mu se ukršta sa švercerom Mizogučijem, koji je odgovoran za smrt Mijamotovog jedinog druga iz detinjstva. Započinje žestoki obračun i Mizoguči uspeva da se izvuče, a Mijamoto slučajno ranjava devojku Mili. Izvor: tvprofil ![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2022 u 18:52 |
|
Ne znam kako sam ovaj dosad preskakao.
A ima baš što mi treba. Već
legendarni Takeshi Kanehiro kao glavni lik sa režijom Takashi
Yamazakija koji je kasnije pokazao da se zna snaći s niskobudžetnim SFom
(live verzije Yamato i Parasyte). Za 20 godina star film, ovaj se dobro drži, uopće mu ne zamjeram loše efekte jer me uvukao u priču i u akciju. Ali
netko će zamjeriti da su određene akrobacije i nerealni obračuni anime
klišei, oprostite, film je japanski i te njihove specifičnosti od njih i
tražim! ![]() Drugi
će zamjeriti techno podlogu koja se ne čuje baš po filmovima, posebno
ne akcijskim, a meni je ona pun pogodak, žao mi je što ne dere glasnije u
pozadini. Treći će zamjeriti mladu Suzuki, nemojte, ukrasti scene Kanehiru je nemoguća misija, a ona je svoj dio posla odradila vrhunski. Pa će čevrti prditi da japanci svi izgledaju isto, da su neke scene "ukradene" iz Matrixa, itd itd Šta da kažem, meni je ovo baš bombon. Ništa neviđeno negdje drugo, prije ovoga filma ili nakon njega, ali kad je nešto baš zabavno red ga je i preporučiti. Gledati. Napomena: Naći ćete neke bluray verzije sa krivim aspect ratiom. Samo u playeru prebacite na 16:9 ili sa mkvtoolnix konvertirajte da forsira 16:9.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |