Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - da li neko zna kako se zove film?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

da li neko zna kako se zove film?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
btarzic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: da li neko zna kako se zove film?
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 22:23

kao klinac sam gledao jedan super sf film ali nisam zapamtio mu ime sve u svemu radnja ide ovako: tipa napocetku ubijaju (bacaju u autu u provaliju ili tako nenako) a curu mu siliju neki drumski razbojnici tipa mad max a on se nakon nekog vremena vraca da se osveti i to na taj nacin da se pojavljuje u autu te se namjerno zabija u automobile negativaca sve u svemu uvije oba auto eksplodiraju no od njegovog auta uvijek ostane neki dio ne sjeceam se koji koji nanovo regenerira cijeli auto i naseg glavnog junaka u njemu.

da li je neko gledao isti i sjeca se imena filma

Na vrh
Whoopsy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whoopsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 23:08
e imam ja taj film na kazeti, ali bez uvoda, predobar film...

Ako netko zna ime bio bih zahvalan
I 'll strike again
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 23:22

eee majku mu... ima li odjavnu špicu

uzmeš 2 imena i na imdb.com

meni zvuči poznato

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 23:31
Mislim da je WRATH !!! Sa mladim Carlijem Sinom. Ovde u Srbiji je preveden kao UTVARA !!!
Vladika
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 23:32
hmmmm  dosta poznato
Na vrh
btarzic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj btarzic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 12:42

hvala svima koji su mi pomogli razrjesiti moj problem

ime filma: THE WRAITH

http://www.imdb.com/title/tt0092240/

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.