| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Texas Rising (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Texas Rising (2015)Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 22:14 |
|
Texas Rising (2015); drama, Western
Opis: Texas Rising je mini-serija od 8 nastavaka u produkciji History Channela koja je radnjom smještena u 1836. godinu, zapadno od Mississippija gdje se nalazio takozvani Divlji Zapad, tj. Teksas koje u to vrijeme bio smatran paklom na zemlji. Teksasom je naime vladalo bezakonje i nitko nije bio siguran jer s jedne strane je prijetila Meksička vojska, a s druge plemena Komanče indijanca. Ali to je bilo vrijeme hrabrosti, vrijeme kada se umiralo za svoja uvjerenja i vrijeme kada se Teksas odlučio oduprijeti okrutnom Meksičkom Generalu Santa Annau koji je u bitci za Alamo pobio stotine teksašana. General Sam Houston se odlučio osvetiti pa je okupio poveću skupinu teksašana i osnovao takozvane Teksaške Rendžere koji su napokon uveli zakon u Teksas... Režija: Roland Joffé Uloge: Bill Paxton as Sam Houston Olivier Martinez as General Antonio Lopez de Santa Anna Jeffrey Dean Morgan as Deaf Smith Cynthia Addai-Robinson as Emily D. West Crispin Glover as Moseley Baker Darby Hinton as President David G. Burnet Alixandra von Renner as Susanna Dickinson Rob Morrow as Colonel James Fannin Geoffrey Blake as Colonel George Hockley Kris Kristofferson as President Andrew Jackson Christopher McDonald as Henry Karnes Chad Michael Murray as President Mirabeau Lamar Jeff Fahey as Thomas Rusk Raúl Méndez as Juan Seguín Johnathon Schaech as Colonel Sidney Sherman Max Thieriot as Jack Hays Robert Baker as Big Foot Wallace Brendan Fraser as Billy Anderson Horacio Garcia Rojas as Buffalo Hump Ray Liotta as Lorca Adam Hicks as Truett Fincham Thomas Jane as James Wykoff Sarah Jones as Pauline Wykoff Courtney Gains as Cole Hornfischer Jake Busey as Samuel Wallace Trevor Donovan as Kit Acklin Jacob Lofland as Colby Pitt Madelyn Deutch as Curls John Elvis as Yellow Knife Joe Egender as Beans Wilkins Dillon Lane as Yancey Burn Stephen Taylor as Gator Davis Olga Segura as Concepcion James Paxton as Roy Marklen Kennedy as Zacharias Amen Igbinosun as Nate Samuel French as Gavin McDonough Vico Escorcia as Sarah Ewing Harding Junior as Jupiter Darrell Fetty as Doc Ewing Felipe de Lara as Francisco Daniel K. Walker as Fuzz Bill Millsap as Raw-Boned Drunk Taylor Brock as Ruthie Robert Knepper as Empresario Buckley Jeremy Davies as Sergeant Ephraim Knowles Rhys Coiro as Vern Elwood -Season 1, Episode 5 - Episode 5 - June 15, 2015 -Season 1, Episode 4 - Episode 4 - June 8, 2015 -Season 1, Episode 3 - Episode 3 - June 1, 2015 -Season 1, Episode 2 - Fate and Fury - May 26, 2015 -Season 1, Episode 1 - From the Ashes - May 25, 2015 Web stranica Wikipedia IMDB Trailer Skoro sam uletio u prijevod, ali sam onda skontao da su dijalozi vjerna replika tadašnjeg engleskog jezika, a pošto sam već prethodno nagrabusio sa serijom "TURN", ništa od toga. ;-) Ažurirao icemaher - 14.Kolovoz/Aug.2017 u 22:32 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2015 u 14:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |