| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Faryad moorcheha Aka Scream of the Ants (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Faryad moorcheha Aka Scream of the Ants (2006)Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 21:03 |
|
Scream of the Ants (2006) "Faryad moorcheha" (originalni naslov) ![]() Žanr: Avantura, Drama Trajanje: 85 min Država: Iran, Francuska, Indija Jezik: Perzijski, Engleski, Francuski, Hindi Režija i scenario: Mohsen Makhmalbaf Uloge: Mamhoud Chokrollahi Mahnour Shadzi ... žena Karl Maass Tenzin Chogyal Savitha Iyer Drama iranskog reditelja Mohsena Makhmalabafa je priča o bračnom paru koji se susreće sa radikalnim verskim ekstremizmom i ateizmom. Za njega se može reći da je nevernik, a ona smatra da joj glavni odgovori i životne smernice dolaze kroz molitvu. Uprkos nepomirljvim razlikama u sredini koja godinama stagnira i činjenicom da Prevod uradio Aleksandar Simic |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2015 u 00:04 |
|
Aleksandar Simic hvala za prevode filmova velikog Mohsena Makhmalbafa ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |