| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Das merkwürdige Kätzchen Aka The Strange Little Cat (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Das merkwürdige Kätzchen Aka The Strange Little Cat (2013)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2015 u 22:20 |
|
Das merkwürdige Kätzchen Aka The Strange Little Cat (2013) ![]() ![]() Režija: Ramon Zürcher Scenarij: Ramon Zürcher Žanr: Komedija, Drama, Obiteljski Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 72 min Uloge: Leon Alan Beiersdorf ... Jonas Matthias Dittmer ... Vater Lea Draeger ... Frau auf Balkon Monika Hetterle ... Großmutter Mia Kasalo ... Clara Brat i sestra, Karin i Simon, posjete roditelje i mlađu sestru Claru na obiteljskoj večeri sa ostalim rođacima. Dok stan odjekuje razgovorima, svakodnevnim događajima i sprema se večera, mačka i pas koji su postali važan dio obiteljske svakodnevnice, šetaju kroz sobe. Film je sačinjen od pažljivo izvedene lančane reakcije akcija i rečenica. Stavljajući apsurdnosti dnevnog života na vidjelo, film prikuplja naizgled neprimjetne detalje jednog dana stvarajući uzbudljivu koreografiju svakodnevnog života. Prevod je najavio: zaboravko2 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 21:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |