| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Who Am I - Kein System Ist Sicher Aka Who Am I (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Who Am I - Kein System Ist Sicher Aka Who Am I (2014)Objavljeno: 02.Svibanj/May.2015 u 16:58 |
|
Who Am I - Kein System Ist Sicher Aka Who Am I (2014) ![]() ![]() Režija: Baran bo Odar Scenarij: Jantje Friese, Baran bo Odar Žanr: Triler Jezik: Njemački, Engleski, Ruski Država: Njemačka Trajanje: 102 min Uloge: Tom Schilling ... Benjamin Elyas M'Barek ... Max Wotan Wilke Möhring ... Stephan Antoine Monot Jr. ... Paul Hannah Herzsprung ... Marie Benjamin i Max su dva posve različita mladića, prvi je outsider a drugi karizmatičan i popularan u društvu. Ali njih veže jedan zajednički interes: hakiranje. Zajedno sa Maxovim prijateljima oni čine subverzivnu skupinu hakera koji se okupljaju pod imenom CLAY te izvode hakerske napade čisto iz zabave. Ali kad njihova skupina iznenada postane glavnom temom istrage Njemačke Tajne Službe i Europola, Benjamin i Max će se morati suočiti sa posljedicama svojih postupaka. Prevod je uradio: LesaRad ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |