| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zombie ja Kummitusjuna Aka Zombie and the Ghost Train (1991) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zombie ja Kummitusjuna Aka Zombie and the Ghost Train (1991)Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2015 u 00:32 |
![]() Zombie ja Kummitusjuna Aka Zombie and the Ghost Train (1991) ![]() Žanr: Komedija, Drama, Muzički Režija: Mika Kaurismäki Scenario: Sakke Järvenpää, Mika Kaurismäki, Pauli Pentti Trajanje: 88 min. Jezik: Finski Silu Seppälä ... Zombie Marjo Leinonen ... Marjo Matti Pellonpää ... Harri Vieno Saaristo ... Äiti Juhani Niemelä ... Isä Zombi je, kao što mu i samo ime sugestira, mladić bez pretjerana elana u svom životu, a jedino čega se vjerno drži je alkohol. Nakon lutanja ulicama Istambula, vraća se u Helsinki gdje biva pozvan u vojsku. Istu uspješno izbjegne nakon što doda terpentin u časnikovu juhu te biva proglašen psihički nesposobnim. Nova prilika se ukaže kada ga prijatelj Harri poziva da nastupi kao basist na turneji njegova benda. Izvor: filmski-programi Prevod je uradio: Gaca62 ![]() Ažurirao KarolinaV - 09.Svibanj/May.2016 u 03:11 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |