| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Come Worry with Us! (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Come Worry with Us! (2013)Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2015 u 01:08 |
|
Come Worry with Us! (2013) ![]() ![]() Režija: Helene Klodawsky Scenarij: Helene Klodawsky, Helene Klodawsky Žanr: Dokumentarni, Obiteljski, Muzički Jezik: Engleski Država: Kanada, SAD Trajanje: 81 min Uloge: Thierry Amar ... Himself Efrim Menuck ... Himself Jessica Moss ... Herself David Payant ... Himself Sophie Trudeau ... Herself Violinistica Jessica Moss i pjevač/gitarist Efrim Menuck pokušavaju izaći na kraj s roditeljstvom i svojim međunarodno priznatim montrealskim bendom Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra. Oni su jedni od mnogih bendova koji su prihvatili dijete (Ezru, sina Efrima i Jessice) u životu na turneji. Za glazbenike zaraditi nikada nije bilo teže: generacija downloadinga slomila je ekonomiju glazbene industrije i neprekidne turneje postale su neophodne za ekonomsko preživljavanje. Iako je turneja s djecom skupa i komplicirana, Jessica i Efrim spremni su kombinirati obiteljski život, turneju i bendovsku političku angažiranost s drugim članovima benda: Sophie Trudeau, Thierryjem Amarom i Daveom Payantom. Dok se SMZ trude stvarati umjetnost i zarađivati za život, pratimo Jessicino otkriće paralelnih putova koji čekaju majke koje se žele baviti umjetnošću sa svojim vršnjacima. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |