| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Getting There (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Getting There (2002)Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2015 u 01:01 |
|
Getting There (2002) ![]() ![]() Režija: Steve Purcell Scenarij: Michael Swerdlick Žanr: Komedija Jezik: Engleski, Afrikaans Država: SAD Trajanje: 90 min Uloge: Mary-Kate Olsen ... Kylie Hunter Ashley Olsen ... Taylor Hunter Billy Aaron Brown ... Danny Heather Lindell ... Jenn Jeff D'Agostino ... Toast Blizankinje Taylor i Kylie Hunter su upravo navršile 16 godina, što znači da smiju voziti auto. Zajedno sa prijateljima namjeravaju autom otići u Salt Lake City gdje se održavaju Zimske Olimpijske igre. Kada se na putu zaustave u restoranu neko im ukrade auto, zato su prisiljene nastaviti putovanje sa drugim prevoznim sredstvima. Kada se odluče nastaviti put avionom, greškom se ukrcaju u avion koji leti u San Diego. Prevod je uradio: migluhak ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |