| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Phoenix (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Phoenix (2014)Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2015 u 21:45 |
|
Phoenix (2014)
IMDB Unakažena preživela žena iz koncentracionog logora, neprepoznatljiva posle plastične operacije lica u razrušenom Berlinu po završetku rata traži svog muža, koji je možda izdao nacistima 1944.godine... Režija: Christian Petzold Scenario: Christian Petzold, Harun Farocki U glavnim ulogama: Nina Hoss, Ronald Zehrfeld, Nina, Kunzendorf Prevod: kumek i ivannis TITLOVI Ažurirao kumek - 31.Ožujak/Mar.2015 u 21:46 |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2020 u 12:30 |
|
Odlična drama, fascinantna Nina Hoss, sjajna muzika i prepoznatljiv Pecoldov stil.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2020 u 13:05 |
|
Men' se čini da si se ti zaljubio u Ninu, u zadnje vrijeme gledaš samo njene filmove. ![]() A film je vrhunski. Obično se snima priča o neprepoznavanju kakvog kriminalca ili zločinca, a ovdje se ne prepozna žrtvu koja, da apsurd bude veći, mora naučiti (o)ponašanje same sebe. Netipična revenge drama koju i ja moram preporučiti. Svima. Ažurirao JoxerTM - 17.Kolovoz/Aug.2020 u 13:11 |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2020 u 13:33 |
|
Ti si donekle "kriv" JoxerTM što mi je ona u fokusu. Prvo je Jovandeka preveo odličan Anonyma - Eine Frau in Berlin, gde ona zaista briljira, onda si me ti sa Toter Mann podsetio na nju, pa onda rekoh da vidim šta još ima tu od filmova. Interesantna je ta saradnja Kristijana Pecolda i nje, dobro to funkcioniše. Tek sada sam video da mi je još jedan fim sa njom na listi za gledanje A Most Wanted Man.
Inače nije baš moj tip, previše je visoka i nekako zubata , ali je vrhunska glumica.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |