| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Monsters: Dark Continent (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Monsters: Dark Continent (2014)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 23:37 |
|
Monsters: Dark Continent (2014) ![]() Žanr: Drama, SF, Triler Trajanje: 119 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija: Tom Green Scenario: Tom Green, Jay Basu Uloge: Sofia Boutella ... Ara Joe Dempsie ... Frankie Kyle Soller ... Inkelaar Johnny Harris ... Noah Frater Nicholas Pinnock ... Forrest Deset godina nakon događaja opisanih u filmu "Monstrumi", "Zaražena zona" sve je šira! Ljudi su glavna hrana, a očajni preživeli bore se za opstanak. Američki vojnici poslati su u inostranstvo da brane američke interese, ali rat je daleko od završetka... Među takvim vojnicima nalazi se i Noje. On i njegova ekipa moraju da zađu duboko u "zaraženu zonu" i odatle izvuku grupu preživelih. Ali, kad njegova jedinica bude uništena, Noje je jedini preživeli uz neiskusnog kadeta - brata čoveka koga Noje, zapravo, treba da ubije! Njih dvojica, uz pomoć žene-vodiča, treba da se probiju kroz teritoriju monstruma, ali što više napreduju, sve više shvataju da zapravo pravi monstrumi na planeti i nisu - vanzemaljci! izvor: filmovanje Prevod uradio fAzazel Ažurirao bojan969 - 28.Ožujak/Mar.2015 u 20:53 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2015 u 21:17 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |