| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Karen llora en un bus Aka Karen Cries on the Bus (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Karen llora en un bus Aka Karen Cries on the Bus (2011)Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 17:03 |
|
Karen llora en un bus Aka Karen Cries on the Bus (2011) ![]() ![]() Režija: Gabriel Rojas Vera Scenarij: Gabriel Rojas Vera Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Colombia Trajanje: 98 min Uloge: Edgar Alexen ... Mario Emerson Rodríguez ... Alberto Margarita Rosa Gallardo ... Doña Magda Maria Leon ... Consuelo (Karen's mother) Hernán Kaviativa ... Beggar Nakon deset godina braka, Karen shvati da je zaboravila na svoje snove posvetivši se braku i kućnim poslovima, te odluči napustiti takav život. Skromnom uštedevinom iznajmljuje sobu u centru Bogote. Njeno neiskustvo i starost otežavaju joj pronaći posao. Karen će se morati odlučiti između ostvarenje svojih snova ili povratka u stabilnost odnosa. Prevod je uradio: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |