| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kolkovelik paket ste slali preko granice? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kex Doomlich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 05.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 45 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kolkovelik paket ste slali preko granice?Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 13:30 |
|
Pozdrav.
Znam da nije baš pravo mjesto za topic...ali neka admin prebaci ako smeta... Zanima me kolki je bio najveći paket koji ste slali preko granice (dakle onu kovertu sa mjehurićima) i da li ste možda imali problema s carinom zbog toga? Pitam iz razloga što mi kolega iz Belgije treba poslati nešto, a slati će kovertama, jer kad je slao u paketu ocarinili su mi paket na 150 Eura, pa sam ja trebao platiti oko 75...naravno, paket sam vratio nazad zato jer ono što je bilo u njemu nije vrijedilo ni 20 Eura. ![]() |
|
|
Bad Traders: Surtur - ne javlja se radi primopredaje a CDi su isprzeni... :/
|
|
![]() |
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 14:35 |
|
ja sam slao 13 CDa maximum i to me je došlo ravno 2.5 eura poštarine dosuše možda je sa EU drugačije |
|
![]() |
|
Dzigi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 221 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 22:08 |
|
Ja sam bas pre 5-6 dana poslao dva paketa za Hrvatsku.U jednom je bilo 6DVD-ova sa imidzima a u drugom 13DVD-ova.Ovja od 6 sam poslao u Zagreb i stigao je danas a ovaj od 13 u Slatinu i taj jos nije stigao. Platio sam istu cenu i za jedan iza drugi paket.Kod nas u posti cena je sledeca do 100 grama oko 250 dinara( 1.2 eura ) od 100 do 250 oko 400( 5 eura ) .... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |