Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kolkovelik paket ste slali preko granice?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kolkovelik paket ste slali preko granice?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kex Doomlich View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kex Doomlich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kolkovelik paket ste slali preko granice?
    Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 13:30
Pozdrav.
Znam da nije baš pravo mjesto za topic...ali neka admin prebaci ako smeta...

Zanima me kolki je bio najveći paket koji ste slali preko granice (dakle onu kovertu sa mjehurićima) i da li ste možda imali problema s carinom zbog toga?

Pitam iz razloga što mi kolega iz Belgije treba poslati nešto, a slati će kovertama, jer kad je slao u paketu ocarinili su mi paket na 150 Eura, pa sam ja trebao platiti oko 75...naravno, paket sam vratio nazad zato jer ono što je bilo u njemu nije vrijedilo ni 20 Eura.
Bad Traders: Surtur - ne javlja se radi primopredaje a CDi su isprzeni... :/
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 14:35

ja sam slao 13 CDa maximum i to me je došlo ravno 2.5 eura poštarine

dosuše možda je sa EU drugačije

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 22:08

Ja sam bas pre 5-6 dana poslao dva paketa za Hrvatsku.U jednom je bilo 6DVD-ova sa imidzima a u drugom 13DVD-ova.Ovja od 6 sam poslao u Zagreb i stigao je danas a ovaj od 13 u Slatinu i taj jos nije stigao.

Platio sam istu cenu i za jedan iza drugi paket.Kod nas u posti cena je sledeca

do 100 grama oko 250 dinara( 1.2 eura )

od 100 do 250 oko 400( 5 eura )

....

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.