Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wyrmwood: Road Of The Dead (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wyrmwood: Road Of The Dead (2014)

Wyrmwood

Wyrmwood (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

komedija, horor

Trajanje:

98 min

Režija:

Kiah Roache-Turner

Scenarij:

Tristan Roache-Turner
, Kiah Roache-Turner

Glavne uloge:

Keith Agius
  >  Frank
Berynn Schwerdt
  >  The Doctor
Cain Thompson
  >  Zombie
Jay Gallagher
  >  Barry
Yure Covich
  >  Chalker
Damion Hunter
  >  Benny's brother Tony
Luke McKenzie
  >  The Captain
Catherine Terracini
  >  Annie
Leon Burchill
  >  Benny
Sheridan Harbridge
  >  Cherry
Bianca Bradey
  >  Brooke
Meganne West
  >  Meganne
Beth Aubrey
  >  Charlie
Damian Dyke
  >  Soldier at end #1
Damian Dyke
  >  Thompson
Alfred Coolwell
  >  Benny's brother Mulla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wyrmwood: Road Of The Dead (2014)
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 19:29
Wyrmwood: Road Of The Dead (2014)

Režija: Kiah Roache-Turner
Scenarij: Kiah Roache-Turner
Žanr: Akcija, Horror
Jezik: Engleski
Država: Australia
Trajanje: 98 min

Uloge: Jay Gallagher, Bianca Bradey, Leon Burchill, Luke McKenzie, Yure Covich

Radnja filma:
Radnja filma je smještena u post-apokaliptičnu budućnost gdje pratimo Barrya,
nekoć uspješnog mehaničara čiji život je razoren pojavom zombija. Njegovu sestru
Brooke otme skupina maskiranih vojnika koji odluče na njoj izvršiti
neke eksperimente. No Barry to ne može dopustiti pa izgradi blindirano vozilo
i naoruža se do zuba te krene kroz hore zombija kako bi spasio sestru.

Prijevod napravio/la kolega/ica: Subs Bros Inc.  i  Markos84

Ažurirao Gajtana - 21.Veljaca/Feb.2015 u 19:29
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2017 u 19:15
  Mislio sam da je film prošao ispred radara ali sam se prevario. Nisam jedini koji je notirao ovaj niskobudžuteni horor.

Wyrmwood je prvenac braće koja su potpisala scenario i režiju. O njima nisam i ne znam ni sada mnogo osim da su redefisinali i obogatili ovaj žanr filmom u kom nema nijedne dosadne i suvišne scene. Rešenja i inovacije koje sam video su me zabavila i iznenadila. Burazeri su potrošili dve godine svog života snimajući za male pare ovaj zombi film. Tačnije, snimali su samo vikendom i isplatilo im se.

Verovatno bi ga preskočio da ne beše postera i slogana koji nije bezvezna reklama već rezime onog što sam video jer u sebi ima dovoljno dostojne akcije Pobesnelog Maksa i bizarnosti i apsurda S.Rajmija iz njegovih najboljih dana. Odličan film koji je obogatio zombi žanr.

Preporuka.

P.S.

Za fanove filma dobra vest, braća su lansirala trejler za istoimenu seriju. Biće ovo još jedna serija o zombijima koju ću gledati.

Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 07:51
Hvala na preporuci za fim. Koje su to serije sa zombijima?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2017 u 09:13

Santa Clarita Diet (TV Series 2017– )

Serija je krš koji bi rado zaobišao. Nisam jer sam video ko ima glavnu ulogu i onda je znatiželja uradila svoje. Dru koja je odavno na svim drogama sveta nije neka preporuka i na nju nisam tipovao. Tipovao sam na Olifanta koji je uticao na Dru koja je dala više mnego što se očekivalo. Hemija između njih dvoje  je takva kakva se retko viđa. Zombi virus je došao iz Srbije, ima dosta bizarnih, krvavih i degutantnih scena koje nisu za svačiji ukus.

Dead Set (TV Mini-Series 2008– )

Ovo mi je najbolja zombi serija u ovom milenijumu. Radnja serije je smeštena u kuću velikog brata i o nioj bih mogao da napišem nešto jer to zaslužuje.

Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 13:02
Prvu sam gledao drugu skidam. Predložiti još nešto ako se setite
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2017 u 21:18

The Returned (TV Series 2012– )

Postoji američka verzija i nju nisam gledao.

Glitch (TV Series 2015– )

Završio sam prvu sezonu i nastavljam sa drugom. Zaboravio sam na seriju. Potražiću prevode i bundžovanje može da počne.

Postoji tema predložite mi seriju. Nema smisla da zatrpavamo temu.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.