| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Alpha and Omega: The Legend of the Saw Toothed Cave (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Alpha and Omega: The Legend of the Saw Toothed Cave (2014)Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2015 u 20:06 |
|
Alpha and Omega: The Legend of the Saw Toothed Cave (2014) ![]() Žanr: Animirani, Akcija, Avantura, Komedija, Drama, Porodični, Fantazija, Triler Trajanje: 46 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Richard Rich Scenario: Ben Gluck, Tom Kane Uloge/Glasovi: Ben Diskin ... Humphrey Kate Higgins ... Kate / Smrda / Lilly Dee Dee Greene ... Žgoljo Lindsay Torrance ... Claudette Larry Thomas ... Winston Alfe i Omege su zajedno u avanturi prepunoj neizvesnosti, humora i srceparajućih trenutaka, nakon što se Kejtino i Hemfrijevo Omega štene Žgoljo iskrade da istražuje pećinu. Kada Žgoljo pronađe vučicu koja je izbačena iz svog čopora zato što je različita, mora da sakupi svu svoju hrabrost kako bi joj pomogao i tako spozna radost pomaganja prijatelju u nevolji... Prevod uradio Sodom Ažurirao bojan969 - 15.Veljaca/Feb.2015 u 23:02 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2015 u 22:57 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |