| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bound (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bound (1996)Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2015 u 19:14 |
|
Bound (1996) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Triler Trajanje: 108 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Andy Wachowski i Lana Wachowski (kao The Wachowski Brothers) Uloge: Jennifer Tilly ... Violet Gina Gershon ... Corky Joe Pantoliano ... Caesar John P. Ryan ... Micky Malnato Christopher Meloni ... Johnnie Marzzone Violet je ljubavnica Caesara koji se bavi pranjem novca za čikašku mafiju. Kada Violet upozna privlačnu bivšu robijašicu Corky započinje s njome strastvenu aferu. Saznavši da će Caesar uskoro dobiti dva milijuna dolara, njih dvije ga odluče opljačkati no plan će im se izjaloviti. više: mojtv |
|
![]() |
|
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 20:51 |
|
Film sa interesantnim erotskim scenama, da ne kazem izuzetnim.
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 21:50 |
|
Gina Gershon i Jennyfer Tilly zvuči jako primamljivo.
Bacićemo pogled na ovaj naslov.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2024 u 01:35 |
|
Ne vjerujem sam sebi kako sam na ovo zaboravio, sreća pa me ljudi podsjetiše da postoji u nekoj temi o nekakvom nadolazećem lezbotrileru kojem sam sinopsis smrdi na bezveznu navlakušu. Jennifer Tilly je femme fatale i apsolutno uvjerljiva u ulozi zavodnice koja zna što želi i koga želi. Oko nje se vrte, odnosno ona oko prsta vrti, razne mafijoze i naravno njen ljubavni interes. Nije prvi film u kojem je gledam, ali dao bih se zakleti da joj je ovo najjača izvedba u karijeri. S obzirom na cilj priče, a to je svojevrsni odlazak u penziju, čudi me zapravo da su se Wachowski odlučili smanjiti noir doživljaj i radije krimić ispreplesti s trilerom gdje se planovi izjalove pa ih treba prilagoditi, međutim na kraju ova kombinacija izvrsno funkcionira. Barem meni, javna je tajna da kad su u pitanju filmovi, triler mi je ispred svih ostalih žanrova. Iako nije ni blizu trilerskom masterpisu Handmaiden, očito je da ovaj film to nije niti pokušao biti, samo je htio ispričati jednu nesvakidašnju priču i napravio je to bez greške. Bilo je to vrijeme kad scenarije u holivudu nije pisao četGPT i kad u filmskim dijalozima nije bilo imbecilizama "ja sam tvoj otac". Ne griješite dušu kao ja, ako ga još niste pogledali trk po nj. Mastwoč.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2024 u 13:30 |
|
Lepo što je osvežena tema, dobar je film, pre toga Assassins i ucesce u scenariu, pa sam saznao za ..., i onda Matriks.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2371 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2024 u 20:26 |
|
Bound, prevedeno kao skok, okej, meni više odgovara ''vezati se'', ali hukers. LM, početak mlak, dosadan, dok se nije potegla priča o novcu, ondak postaje interesantnije, kraj zbrzan, zagonetan, kaj je Violeta ispričala Mikiju i kako su se rešili boje i krvi, to nikada saznati nećemo. Đina standardna, mada me nije oduševila, Violeta Tili odlična, ali ista ekspresija lica, tako da joj je ovo verovatno najbolja uloga. Džokiju je mastwotch, meni takođe, ako u tom trenutku nemam šta bolje da gledam, ili ako je na tv prenos sednice skupštine ili besomučni govori i obraćanja pojedinih piplova. Inače, ne bih ga gledao twice. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |