| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stanje Soka (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stanje Soka (2011)Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 23:41 |
|
Stanje soka (2011) ![]() ![]() Režija: Andrej Kosak Scenarij: Andrej Kosak Žanr: Drama Jezik: Slovenski, Srpski, Srpsko-Hrvatski Država: Slovenija, Bugarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija Trajanje: 92 min Uloge: Martin Marion ... Peter Zmazek Urska Hlebec ... Marica Zmazek Nikola Kojo ... Jovo Stankovic Kranjc Aleksandra Balmazovic ... Jana Zmazek Vlado Novák ... Direktor Podbregar Stanje šoka je gorka komedija o dobitelji, prijateljstvu, izgubljenim idealima i snazi pojedinca koji želi pobjediti sistem. Prvi maj, praznik rada 1986, Ljubljana, Jugoslavija. U tvornici 'Udarnik' nagradu "najbolji radnik samoupravljanja" dodijele kovinostrugaru Petru Zmazku, koji od silnog uzbuđenja, kada sazna da je uz to dobio i stan, padne u nesvijest i završi u psihijtričnoj ustanovi. Iako na pogled djeluje normalno, Petar nije svjestan i u toj ustanovi ostane cijelih 10 godina. Kada se napokon probudi, pobjegne i shvati da se je svijet oko njega promjenio; njegova žena je udana za njegovog najboljeg prijatelja, umjesto u socijalističkoj Jugoslaviji, probudio se je u državi Sloveniji u kojoj prevladuju poslovni ljudi sumljivog morala, novodobni političari, mobiteli i računari. Hoće li se Petar uspijeti adaptirati na drugačiji svijet? ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |