| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zhizn i priklyucheniya Mishki Yaponchika Aka Once Upon a Time in Odessa (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zhizn i priklyucheniya Mishki Yaponchika Aka Once Upon a Time in Odessa (2011)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2014 u 22:55 |
|
Once Upon a Time in Odessa (2011) "Zhizn i priklyucheniya Mishki Yaponchika" (originalni naslov) ![]() Žanr: Akcija Trajanje: 12 x 50 min Država: Rusija Jezik: Ruski Režija: Sergey Ginzburg Scenario: Maksim Belozor Uloge: Evgeniy Tkachuk ... Miška Japončik Elena Šamova Aleksei Filimonov Valentin Gaft Rima Markova Vladimir Dolininski.... Krimi serija "Život i avanture Miše Japanca" zasnovana je na stvarnim događajima. Miška Japanac je bio ukrajinski gangster i živeo je u Odesi na početku 20. veka. Bio je vođa vojske od 2000 gangstera i prototip za Benju Krika u "Odeskim pričama" sovjetskog jevrejskog pisca Isaka Babelja. Rođen kao Moša Vinitski, Japončik (Japanac) je bio izuzetan i ekcentrični lik. Slavljen kao novi Robin Hud, utvrdio je sopstveni kodeks ponašanja koji je zabranjivao pljačkanje siromašnih i pripadnika srednje klase. Umetnički nastrojen i duhovit, njegovi zločini su se odigravali kao mini drame. Davao je novac i hranu siročićima, beskućnicima, nezaposlenima, mladencima kao i porodicama koje su bile žrtve kriminala. Bio je omiljen među narodom i uskoro je kontrolisao ceo grad. Ovo je priča o njegovom dolasku na vlast, njegovim smelim zločinima, njegovom idealizmu i velikodušnosti i jedinoj ljubavi njegovog života...ćerki lokalnog bogataša. Seriju prevodi tplc |
|
![]() |
|
Energetika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2015 u 09:07 |
|
Odlicna serija.Hvala
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2015 u 15:42 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |