| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Habermann (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Habermann (2010)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2014 u 20:40 |
|
Habermann (2010) ![]() Žanr: Drama, Romansa, Rat Trajanje: 104 min Država: Nemačka, Češka Republika, Austrija Jezik: Nemački, Češki, Latinski Režija: Juraj Herz Scenario: Wolfgang Limmer, Juraj Herz Uloge: Mark Waschke ... August Habermann Karel Roden ... Karel Brezina Ben Becker ... Sturmbannführer Kurt Koslowski Hannah Herzsprung ... Jana Habermann Radek Holub ... Masek Život vlasnika mlina i njegove porodice u Sudetima se menja kad se situacija u Evropi 1938. zapali... Vlasnik mlina tokom drugog svetskog rata pokušava da spasi ženu, ćerku i češke radnike od nacističkog terora, ali je na kraju suočen sa neočekivanom tragedijom. Film je zasnovan na istinitim događajima vezanim za proterivanje sudetskih Nemaca iz Čehoslovačke 1945.godine. Ažurirao bojan969 - 04.Prosinac/Dec.2014 u 14:51 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 23:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |