Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - eJay
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

eJay

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Doktor-X View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: eJay
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2003 u 15:44

Dali netko ima koji program od te firme?

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2003 u 00:11

Imam ja Dance eJay i techno eJay, ako si zainteresiran pošalji na mail na mzelenko@inet.hr

Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2003 u 10:31
OK
Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
DJ Paradise View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJ Paradise Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2003 u 19:29

Ja ti imam Dance eJay 2 i Hip Hop eJay 4. Ak hoces možemo se zamijeniti za neki drugi program ili pjesme. Piši na goran_jezovita@yahoo.com

mzelenko, ja san zanteresiran za techno ejay

For Adun!
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2003 u 23:16

DJ PARADISE ajd stavi katalog programa i filmova pa bume se mijenjali.

Od kud si?

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJ Paradise Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 10:51
Od programa za muziku imam samo Dance eJay 2 i Hip Hop eJay 4, od ostalih bas nemam neku kolekciju. Filmova uglavnom nemam (oko 10 filmova) ali ti imam otprilike pet tisuca mp3ica.
For Adun!
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 11:23
Goc reci da imas oko 200 filmova. Ak trebas za menjavu dojdi k meni pa ti ja posudim filmove da mjenjas s mzelenkom.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJ Paradise Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 22:15

Prvo mi ti dojdi s 6 praznih CDa da ti nasnimim filmove koje si trebal uzeti prije dva tjedna. Onda bumo pricali o zamijeni...

Ažurirao mzelenko
For Adun!
Na vrh
bradaricjakov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bradaricjakov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2005 u 15:04
bok. meni treba hip hop ejay 4 ili 1, u obzir dolazi zamjena za npr. cakewalk music creator pro 2004, a imam i hrpu hip hop spotova, ( tupac, dmx, snoop dogg, wu tang clan idr...) a isto tako bi kupio ako netko nudi. Javiti mi se možete na :

&nbs p;         &nbs p;    bradaricjakov@yahoo.com

&nbs p;         &nbs p;         &nbs p;      -Unaprijed hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.