| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Joshua (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Joshua (2002)Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2014 u 23:07 |
|
Joshua (2002)
![]() IMDB Grad Oburn je uvek, u najmanju ruku bio normalan. Istina, ljudi nisu bili baš prava zajednica, ali to nisu nikad primećivali... dok jednog jutra u grad, nije stigao stranac po imenu Džošua. Džošua je počeo da pomaže tinejdžeru da svira gitaru, da spašava ugroženi brak, da uči sveštenika sklonog greškama kako da govori o veri. Stara baptistička crkva koja je srušena u oluji je njegov sledeći projekat. Uz pomoć mucavog Tea, koji je želeo da postane propovednik, ujedinio je stanovnike grada u ponovnoj izgradnji crkve i na taj način u gradu stvorio pravu zajednicu. Ovo je privuklo pažnju oca Tardonea, koji je ogorčen zbog gubljenja mesta u Vatikanu. Nakon što misteriozni Džošua počinje da se pojavljuje istovremeno na dva mesta i čudesno isceli slepu devojku, otac Tordone poveruje da je Džošua lažni prorok, koji pokušava da obmane ljude. Kad nakon Teovog pada sa zvonika i pogibije, uspe da ga vrati u život... Režija: Jon PurdyScenario: Joseph F. Girzone, Brad MirmanU glavnim ulogama: Tony Goldwyn, F. Murray Abraham, Kurt FullerAžurirao kumek - 26.Listopad/Oct.2014 u 23:57 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2014 u 23:31 |
|
Hvala kumek ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |