| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hross í oss aka Of Horses and Men (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hross í oss aka Of Horses and Men (2013)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2014 u 01:31 |
|
Hross í oss (2013) * Of Horses and Men * ![]() ![]() Režija: Benedikt Erlingsson Scenarij: Benedikt Erlingsson Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Islandski, Švedski, Engleski, Španski, Ruski Država: Islandski, Njemačka, Norveški Trajanje: 81 min Uloge: Ingvar Eggert Sigurðsson Charlotte Bøving Helgi Björnsson Sigríður María Egilsdóttir Maria Ellingsen Ljubavna priča koja manje govori o konjskim, a više o ljudskim slabostima. Film je sastavljen od šest međusobno povezanih basni od kojih svaka uključuje barem jednog konja i njegovog vlasnika, O konjima i ljudima film je o dvije duševne zvijeri ujedinjene u borbi protiv okrutne sudbine seoskog života. Ovo je seoska romansa o onom ljudskom u konjima i konjskom u ljudima. Preveo: zaboravko2 TITL Ažurirao Kneginja - 22.Listopad/Oct.2014 u 01:35 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2019 u 00:31 |
|
Definitivno drugačiji i neobičan film. Malo mesto na Islandu gde se svi znaju i svi o svakom sve znaju. Glavna zanimacija u mestu je špijuniranje dvogledima interesantnog neženje i Šveđanke koja se mota oko njega. Mada, film nema pravu uobičajenu priču. Ne očekujte neku dinamiku. Sve ide tempom kakav može biti u malom mestu u nedođiji. Predeli su veoma interesantni, ponekad pomisliš da je snimano na Marsu npr. I muzika je vrlo neobična. Sve u svemu, meni se dopao.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |