| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yellow Rock (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yellow Rock (2011)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 23:45 |
![]() Yellow Rock (2011) Jelou rok Žanr: Western Režija: Nick Vallelonga Scenario: Lenore Andriel, Steve Doucette Trajanje: 89 min Jezik: Engleski Michael Biehn ... Tom Hanner James Russo ... Max Dietrich Lenore Andriel ... Dr. Sarah Taylor Michael Spears ... Broken Wing Eddie Spears ... Angry Wolf Grupa revolveraša na čelu s Maxom Dietrichom dolazi u grad Yellow Rock i
unajmljuje lokalnog skauta Toma Hannera, da ih odvede u planinu na
indijanski teritorij, gdje su se navodno izgubili Dietrichovi rođaci.
Bijela liječnica koju Indijanci obožavaju, nagovori lokalno pleme
Sijuksa da puste grupu "spasilaca" na svoj teritorij kako bi pronašli
izgubljenu rodbinu. Međutim, dolaskom na planinu, grupa otkrije svoje
prave nečasne namjere, što dovodi do krvavog obračuna... Izvor: linux Prevode su uradili: CRAZY SRBIN i linux Ažurirao NikolaJe - 29.Srpanj/Jul.2015 u 03:21 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2015 u 22:46 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
linux
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Svibanj/May.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 200 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2015 u 03:11 |
|
Solidan western s dobrim glumcima (Michael Biehn, James Russo...), ali samo za ljubitelje žanra. :-)
Radnja: Grupa revolveraša na čelu s Maxom Dietrichom dolazi u grad Yellow Rock i unajmljuje lokalnog skauta Toma Hannera, da ih odvede u planinu na indijanski teritorij, gdje su se navodno izgubili Dietrichovi rođaci. Bijela liječnica koju Indijanci obožavaju, nagovori lokalno pleme Sijuksa da puste grupu "spasilaca" na svoj teritorij kako bi pronašli izgubljenu rodbinu. Međutim, dolaskom na planinu, grupa otkrije svoje prave nečasne namjere, što dovodi do krvavog obračuna... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |