| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Flower & Garnet (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Flower & Garnet (2002)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 17:28 |
|
Flower & Garnet (2002) ![]() ![]() Režija: Keith Behrman Scenarij: Keith Behrman Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Kanada Trajanje: 103 min Uloge: Callum Keith Rennie ... Ed Jane McGregor ... Flower Alisha Penev ... Young Flower Colin Roberts ... Garnet Dov Tiefenbach ... Ronnie Osmogodišnji Garnet i šesnaestogodišnja Flower usamljena su djeca kojima je umrla majka i žive sa samozatajnim ocem Edom koji zbog osjećaja krivnje besciljno luta kroz život. Flower traži ljubav u vezi sa novim momkom, a Garnet pokušava shvatiti svijet oko sebe. Vremenom njihov otac Ed shvati da koliko god da ih je potresla smrt majke, toliko ih je potresla i njegova nesposobnost da se nosi sa novom situacijom te konačno počne iskazivati svoje osjećaje. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |