| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
N'importe Qui Aka WTF (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: N'importe Qui Aka WTF (2014)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 17:03 |
|
N'importe Qui (2014) * WTF * ![]() IMDb Režija: Raphaël Frydman Scenarij: Raphaël Frydman Žanr: Komedija Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 81 min Rémi Gaillard ... Rémi Nicole Ferroni ... Sandra Franc Bruneau ... Greg Alban Ivanoff ... Arnaud Sylvain Katan ... Gérald Quentin Jodar ... Cheveux Grégory Nardela ... Patron d'interfête Patrick Raynal ... Le beau-père Brigitte Moati ... La belle-mère Međunarodna slava koju je zvijezda Rémi, provokativan francuski Borat, stekao sa svojim skandaloznim videima na YouTubu traje već desetljeće. Njegov život je neuredan, živi od socijalne pomoći u malom stanu u Montpellieru i sluša pridike svoje djevojke da radi besmislene stvari i da bi morao početi raditi nešto ozbiljno kao i ostali. Rémi odluči da će se uozbiljiti, oženi se sa svojom djevojkom koja je trudna šest mjeseci, tast ga zaposli, preseli se u kuću u predgrađu, ali taj novi život dovede Rémija do toga da izgubi svu radost. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2026 u 17:38 |
|
film kao film nebitan, ali dobar dio skečeva je prilično smiješan i zato se isplati pogledati. ko se ne osjeća važnim i odraslim, gledat.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |