| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
En du elsker Aka Somebody You Love (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: En du elsker Aka Somebody You Love (2014)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2014 u 09:37 |
|
En du elsker (2014)
aka Someone You Love ![]()
Mikael Persbrandt............ThomasJacobTrine Dyrholm..........Molly MoeBirgitte Hjort Sørensen.....JulieSofus Rønnov..................NoaEve Best.........................KateLourdes Faberes.............Pepita PoncePete Frödin....................Talkshow HostThomas Hwan................TeacherAsger Gottlieb................ChauffeurAlfa Liv Ottesen..............Molly's daughterAnders Wallin.................Molly's assistentJonas Krag.....................GuitaristHenrik Liebgott...............GuitaristJacob Gurevitsch.............GuitaristAc....................................Bassists Tomas Džejkob je svetski poznati muzičar, koji živi u Los Anđelesu. On je veoma uspešan čovek, koji je za sobom spalio mnoge mostove. Njega zanima samo muzika i gotovo ništa više... Kada se Tomas vrati u Dansku, da bi snimio novi album, dočekaju ga njegov stalna producentkinja Moli. več odrasla ćerka Džuli, ali i 11-godišnji unuk Noa koga Tomas nije nikad upoznao. Ubrzo, Tomas bude prinuđen da preuzme brigu o Noi. Uprkos svim razlikama, njih dvojica pronalaze vezu kroz - muziku! Dešava se tragedija, koja primorava Tomasa da konačno donese odluku koja će zauvek promeniti njegov život... Ažurirao kvrle - 19.Listopad/Oct.2014 u 18:10 |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 18:47 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 18:59 |
Hvala i tebi, draga koleginice, što svaki moj novi prevod primetiš i zahvališ se. Lagao bih kada bih rekao da mi to ne znači. ![]() |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |