| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Earth to Echo (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Earth to Echo (2014)Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 12:03 |
|
Earth to Echo (2014)
![]() ![]() Režija: Dave Green Žanr: Avantura / Porodični / SF Država: SAD Jezik: engleski Trajanje: 91 min. Uloge: Teo Halm ... Alex Astro ... Tuck Reese Hartwig ... Munch Ella Wahlestedt ... Emma Grupa prijatelja istražuje seriju bizarnih SMS poruka koje dobijaju na svojim mobilnim telefonima, nakon što je u njihovom komšiluku počelo da se gradi nešto što izgleda nema veze s ovim svetom. Ubeđeni da se nešto krupno dešava, obraćaju se svojim roditeljima i nadležnima, ali niko ih ne shvata ozbiljno. Zbog toga nastoje da dešifruju poruke, rešeni da proniknu u identitet misterioznog pošiljaoca. Ispostaviće se da biće s drugog sveta očajnički traži pomoć... Izvor sinopsisa: filmovanje.com Prevod najavio: Sean 12 Ažurirao novy78 - 15.Listopad/Oct.2014 u 12:05 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 21:28 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |