| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rol Aka The Role (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rol Aka The Role (2013)Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2014 u 20:34 |
|
Rol (2013) * The Role * ![]() IMDb Režija: Konstantin Lopushanskiy Scenarij: Konstantin Lopushanskiy Žanr: Drama, Istorijski Jezik: Ruski Država: Belorusija, Finska, Njemačka, Rusija Trajanje: 132 min Aleksandr Efremov ... Igrok Maria Järvenhelmi ... Amalia Leonid Mozgovoy Anastasiya Sheveleva ... Olga Maksim Sukhanov ... Nikolai Yevlakhov Dmitriy Sutyrin Sergey Vlasov Brigada Crvenih, u vreme Građanskog rata, na stanici u Ritvi zaposeda voz Belih. Crveni komandir Plotnjikov kreće od zarobljenika do zarobljenika i odlučuje ko će biti streljan a ko će preživeti. U grupi su oficiri i civili, pa i glumac Jevlahov koji neverovatno liči na Plotnjikova. Događaji u Ritvi opet se aktuelizuju 1923, kad se rat već završio, a neko reši da odigra ulogu svog života... Tekst za temu je napisao i prevod najavio: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2014 u 22:10 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |