| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Seraphim Falls (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Seraphim Falls (2006)Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2014 u 20:48 |
Žanr: Akcija, Drama, Triler Trajanje: 115 min Zemlja: SAD Režija: David Von Ancken Scenario: David Von Ancken, Abby Everett Jaques Glavne uloge: Liam Neeson ... Carver Pierce Brosnan ... Gideon Michael Wincott ... Hayes Xander Berkeley ... Railroad Foreman Ed Lauter ... Parsons Opis: Novi Meksiko, nekoliko godina nakon Američkog građanskog rata. Plaćenik Carver (L. Neeson) s četvoricom svojih ljudi organizira potjeru za Gideonom (P. Brosnan), tajanstvenim čovjekom kojega prati glas da je veliki zločinac. Iako nije razjašnjen razlog zbog kojega je on toliko zao, te što je konkretno učinio, sve indikacije upućuju na to da je riječ o opasnom čovjeku. Kako potjera napreduje, već više od dva tjedna, Carver je sve opsjednutiji svojom misijom, a Gideon se doima sve neuhvatljiviji... Izvor: mojtv.hr Ažurirao kvrle - 14.Sijecanj/Jan.2024 u 20:40 |
|
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2024 u 00:00 |
|
Još jedan bombon za koji mi je nejasno da nema apsolutno nijedan komentar. Možda zato što je western? A ok... Gledajte vi i dalje biografije... Opis gore je malo čudan, ako kad promislim to je zapravo taman, ne treba ništa dodati ni oduzeti. Neeson i Brosnan su nenormalno dobro uživljeni u ulogu, nije mi jasno da, barem koliko ja znam, nisu se pojavili u nijednom drugom westernu. A ovaj western koliko god svoj dobar dio prati tradiciju, toliko se u zadnjoj trećini poigrava sa nadnaravnim, halucinacijama dehidriranih u pustinji ili ako hoćete obojica s tom igrom mačke i miša dopizde i bogu i vragu te im ovi smjeste da se konačno obračunaju. Film krasi prvoklasan scenarij bez ikakvog guranja političke korektnosti, a vinjete su za prste lizati ako filmove gledate samo zbog fotografije. To je sve toliko dobro da me pravo boli srce što nitko nije ispljucao dosadni i idejokradljivi scenarij DiCaprija u nekakvom medi. Na žalost, montažer je srao gaće. Nekoliko scena je na krivom mjestu, a neke i nedostaju. To ćemo naravno zanemariti jer je film predobar i pravit ćemo se da smo mi krivo povezali misionarske puteve, da smo preskočili scene stavljanja šiljaka na šine jer smo išli u wc, itd. Apsolutni mastwoč.
|
|
![]() |
|
Cibalius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2024 u 00:25 |
|
Stariji je film pa je mnogima prošao ispod radara. Odgledao ga par puta. Definitivno preporuka
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |