Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Coherence (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Coherence (2013)

Coherence

Coherence (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Coherence

Godina:

2013

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

89 min

Režija:

James Ward Byrkit

Scenarij:

James Ward Byrkit
, Alex Manugian

Glavne uloge:

Elizabeth Gracen
  >  Beth
Hugo Armstrong
  >  Hugh
Mark Ballou
  >  Extra
Nicholas Brendon
  >  Mike
Kelly Donovan
  >  Extra
Maury Sterling
  >  Kevin
Lorene Scafaria
  >  Lee
Alex Manugian
  >  Amir
Lauren Maher
  >  Laurie
Alexis Boozer Sterling
  >  Extra
Emily Baldoni
  >  Em
Aqueela Zoll
  >  Extra
Carrie Patterson
  >  Extra

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Coherence (2013)
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2014 u 21:30
Coherence (2013)

Žanr: SF, Triler
Trajanje: 89 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski

Režija i scenario: James Ward Byrkit po priči Jamesa Warda

Uloge:

Emily Baldoni ... Em  
Maury Sterling ... Kevin
Nicholas Brendon ... Mike
Elizabeth Gracen ... Beth

Emili, njen dečko Kevin i još šestero ljudi su na večeri u Majkovoj kući. 
Večera je uspešna i sve ide dobro dok nakon prolaska komete ne nestane struja. 
Kada vide da kuća niže u ulici još ima struju polaze da ispitaju o čemu se radi. 
Ali kad stignu tamo otkrivaju da je to Majkova kuća!
Sledi nekoliko čudnih i bizarnih događaja, koji ih dovode do zaključka da se nalaze 
na preseku paralelnog svemira sa paralelnom večerom...  

Prevod uradio
Avioradar

Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2016 u 02:00
Kakav jebeni majndfak! Aj lajk it
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
milos-nikolic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milos-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2017 u 18:56
Film je slicne tematike kao npr. "Primer" ili "Source code", a svi se bave tematikom paralelnih univerzuma. Ukoliko zelite da pogledate film koji ce ostaviti utisak i podstaci vas na razmisljanje, toplo preporucujem "Coherence" svima, a posebno ljubiteljima naucne fantastike. Ukoliko zelite da pustite mozak na otavu, ipak ga preskocite i drzite se nekog filma iz npr. serijala Marvela.
Na vrh
Gvozdenac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gvozdenac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 10:55
Odličan film, režija, gluma , 10/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 11:45
Uh ovde sam više puta vraćao da bih koliko-toliko pokušao da pohvatam ko, šta i gde Smile.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 16:30
Originalno postovano od strane milos-nikolic milos-nikolic piše:

Film je slicne tematike kao npr. "Primer" ili "Source code", a svi se bave tematikom paralelnih univerzuma. Ukoliko zelite da pogledate film koji ce ostaviti utisak i podstaci vas na razmisljanje, toplo preporucujem "Coherence" svima, a posebno ljubiteljima naucne fantastike. Ukoliko zelite da pustite mozak na otavu, ipak ga preskocite i drzite se nekog filma iz npr. serijala Marvela.

Primer se bavi dokazivanjem kako udaviti gledatelja ničim vrijednim gledanja, a da to izgleda kao nešto jako pametno. Fejsbuk na filmu.
Mislim da sam pisao u njegovoj temi, ali ako nisam...
Kao trolanje publike i kritike sam vrh, kao film estetski i sadržajno dno dna.

Source Code je time loop različit od ostalih u tome žanru, ali sam vrh iako ih nema bezbroj s kojima bi se uspoređivao.

Coherence nije ni jedno ni drugo, koliko sam bio onda čuo radi se o drami sa paralelnim svemirima, a to me ne zanima pa sam ga preskočio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.